About

TOLD YOU SO. Jouw online shot vol inspiratie. Een magazine geïnspireerd door interieur, fashion & beauty, kids, lifestyle en travel. Een plekje op het internet waar je unieke ideeën opdoet en creatieve zielen ontmoet. Hotspots, unieke labels en creatief talent? Wij hebben ze als eerste gespot. Dankzij een onstilbare honger naar nieuwigheden en een dynamisch team van lifestylespotters, zeggen wij keer op keer: ‘TOLD YOU SO’!


Oprichter en hoofdredacteur
Merel Baeten
Studeerde af als bedrijfspsychologe, maar vond via allerlei wegen uiteindelijk haar plek in de creatieve online wereld. Als freelancer schrijft en creëert Merel content voor verschillende klanten en opdrachten. Daarnaast ziet ze graag strikjes, de kleur zwart en is fan van quotes. Merel woont in Antwerpen, is mama van 2 zoontjes en heeft als bijnaam Birdy.

Creator en grafisch vormgever Noémie Peeters
Noémie is zot van cupcakes, paper goodies en haar beestenboel thuis! In haar vrije tijd reist ze samen met haar man door Europa in hun surfbusje. Als grafisch vormgeefster ontwerpt ze onder de naam Le Chat Noir Design (trouw)uitnodigingen en geboortekaartjes, in haar webshop vind je de leukste stationery producten. Voor Told You So schrijft ze artikels en ontwerpt ze leuke freebies!

Fotografe Dorothee Dubois
Dorothee is een gepassioneerd fotografe uit Antwerpen die haar werk, design, reizen en al wat haar inspireert deelt op haar blog The Fresh Light.Haar blog is een positieve plek, met een vleugje poëzie’, zoals ze zelf zegt. Op TOLD YOU SO vind je regelmatig haar prachtige foto's terug die gekenmerkt worden door een minimalistische, lichte stijl.

Creator Waltrui Huysmans
Waltrui woont in Mechelen​, maar komt ook weleens buiten​, op zoek naar nieuwe enkellaarsjes, cuberdons of zonneschijn. Met ​de ene hand blogt ze, met de andere ontwerpt ze huizen. ​Terwijl trekken zoontjes Mon ​en Daan aan haar rode haren.

Creator Jennifer Maes
Jennifer - people call her Jenny - is een communicatie pro met een smeltend hart voor rode lippenstift, indierock, Londen en Indisch eten. Woont in Gent, maar is vaak elders op deze aardbol te vinden door haar ongekende Wanderlust. Onder de naam Lipstick on a Budget blogt ze over al hetgeen haar inspireert.

Stagiaire Oliwia Fit
Oliwia is een open-minded veganist met een grote passie voor (zwart-wit) fotografie en duurzame mode. Ze is een van de weinige mensen die heel analytisch en toch artistiek is. In haar vrije tijd vindt ze het leuk om de verborgen pareltjes in Antwerpen te ontrafelen. Wanneer ze stoom moet afblazen, gaat ze boksen of doet ze yoga.

 

Bovenstaande illustraties zijn gemaakt door Elies Indigne, een jonge illustrator uit Antwerpen die gepassioneerd is door character design. Daarnaast is Elies bezig met illustraties in opdracht, game concepts en low-poly 3D modelling en texturing. Meer zien van haar prachtige werk? Neem eens een kijkje op haar website!

We're a lot cooler on the internet!
Je vindt ons ook op Facebook, Pinterest, Twitter en Instagram.
Follow us and spread the love!