Zodiac Jewelry

Unleash your inner beast.


 

De juwelen van Zodiac Jewelry zijn gebaseerd op de Chinese dierenriem, een strook aan de sterrenhemel waarin de zon, maan en planeten te vinden zijn. Hij beschrijft in de loop van een jaar als het ware een cirkel aan de hemel wat maakt dat een kalenderjaar voor 1 van de 12 Zodiac dieren staat: rat, os, tijger, konijn, draak, slang, paard, schaap, aap, haan, hond en varken. De schoonheid en verhalen achter deze dieren inspireerde het Amsterdamse label om Zodiac Jewelry te starten.

De juwelenlijn van Zodiac Jewelry bestaat uit armbanden en manchetknopen - binnenkort ook ringen -  met de Chinese dierenkoppen erin verwerkt. Zo kun je je eigen Chinese sterrenbeeld dragen, of dat van je kindjes of je lief, zo krijgen de juwelen een persoonlijke betekenis. Op de website kun je uitrekenen welk Zodiac dier verbonden is aan jouw geboortejaar en lees je de betekenis erachter.

De juwelen van Zodiac Jewelry worden gemaakt in Nederland en bestaan uit zilver, goud vermeil of massief goud. Op de goud vermeil sieraden zit een extra dik laagje goud van 18 karaat, waardoor het een juweel voor het leven is. De armbanden kun je laten personaliseren door een kleur natuurlijke zijde te kiezen die eromheen gewikkeld wordt.

Zodiac Jewelry is verkrijgbaar bij enkele geselecteerde boetieks en in de webshop, prijzen vanaf €159 (manchetknopen) en €249 (armbanden).

 

DEEL DIT BERICHT

MEER FASHION & BEAUTY + SHOPPING