Your Next Jewel

Because life is too short to wear boring jewelry.


 

Wat begon als bijverdienste is voor Wiebke Przibylla inmiddels uitgegroeid tot een juwelenlabel met verschillende collecties. Onder de naam Your Next Jewel ontwerpt, creëert en verkoopt ze ringen, colliers, oorhangers en armbandjes alsook een herencollectie en maakt ze (trouw)juwelen op maat en naar wens.

Wiebke had nooit gedacht ooit iets in de juwelenbranche te gaan doen, laat staan juwelen te gaan ontwerpen. Maar wat eerst bij een vriendendienstje bleef, groeide uit tot een hobby en  uiteindelijk studeerde ze in 2012 zelfs af als juwelier-goudsmid. Sindsdien biedt Wiebke  onder de naam Your Next Jewel prachtige juwelencollecties aan, steeds met een eigen, unieke stijl.

Zo is er de collectie Do I smell coffee? - vernoemd naar Wiebke’s papa die jarenlang in een koffiebranderij gewerkt heeft. Een koffieboontje in je oor, om je hals of pols, of als manchetknoop voor je lief: hoe leuk!

Wiebke laat zich inspireren door alledaagse objecten of situaties die ze meemaakt, zo vond ze in een oude jas een Belgische Frank en sindsdien wordt in de collectie Ceci n’est pas un Franc bij elk juweel een Frank als sierobject gebruikt. Muntjes als manchetknopen, collier of oorhangers: nostalgie verzekerd!

Bij Moonstruck vind je juweeltjes terug met een kraterachtige ‘maanstructuur’, bij de Miami Ice collectie zijn ze juist weer vlak en geborsteld van structuur en vind je in de Lace collectie kant terug… heel bijzonder! Kortom, alle collecties hebben een geheel eigen gezicht, zo is er in Wiebke’s webshop voor ieders smaak wel iets te vinden. Happy shopping!

Giveaway! Op Facebook mochten wij namens Your Next Jewel een Moonstruck ring naar keuze weggeven. And the lucky one is... Emilie Aussems, proficiat! Stuur je ons even een mailtje (hello@toldyouso.be)? Iedereen dank voor zijn/haar deelname en speciale dank aan Your Next Jewel voor deze toffe giveaway!

* Deelnemers konden deelnemen aan deze giveaway door hun kleurkeuze van ring achter te laten op het  Facebookbericht. De winnaar is vervolgens aselect 'getrokken' via Woobox. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk. Stay tuned op onze social media kanalen, binnenkort zijn er weer andere, toffe giveaways!

 

DEEL DIT BERICHT

MEER FASHION & BEAUTY + SHOPPING