Yes, I do (wanna party)!

15 x droomlocaties voor je trouwfeest.


 

Stap jij dit voorjaar of deze zomer in het huwelijksbootje en ben je nog op zoek naar een passende feestzaal? Zoek niet verder en laat je inspireren door onderstaande locaties!

Ben jij de klassieke bruid die op zoek is naar een traditionele feestzaal? Dan is de Fonteinhof of de Slootjenshoeve wellicht een geschikte locatie.

Voor een sprookjeshuwelijk met jouw prins op het witte paard kun je niet beter kiezen dan trouwen in een kasteel! Bijvoorbeeld op het Kasteel van Groot-Bijgaarden, Kasteel van Hoen of Kasteel Diepensteyn.

Een huwelijk 365 meter op zee? Het is mogelijk in Blankenberge, aan de pier! Kijk hier voor de mogelijkheden.

Wens je te trouwen in een weiland met blote voetjes in het gras, maar toch alle luxe en comfort om je heen? Dat is mogelijk in de tuinen van de Tiendschuur, ideaal voor bohemian floral brides!

Een feest organiseren in een meer trendy omgeving? Wat dacht je van de Oude Vismijn in Gent, het Antwerpse La Riva of Sint-Felix Pakhuis, AREA 42 in Brussel, C-Mine in Genk of bijvoorbeeld Hangar 43 in Baasrode...

Voor avonturiers is het mogelijk om te trouwen en/of een huwelijksfeest te organiseren op het driemaster zeilschip de Marjorie II in de Antwerpse haven. Marry ahoy! 

Het Trammuseum in Sint-Pieters-Woluwe is nog zo’n bijzondere locatie waar je terecht kunt om je huwelijksfeest te organiseren. Om deze dag volledig in stijl te laten verlopen, kun je een oude bus of tram regelen als vervoer.

Kijk voor deze en andere bijzondere en sfeervolle feestzalen en trouwlocaties op de website Salino.be waar je in een database van tientallen locaties in België kunt zoeken per stad, provincie of gemeente.

DEEL DIT BERICHT

MEER LIFESTYLE + YES, I DO!