Webshop we love: YAY

Alles voor een stijlvol feest!


 

Naast event en styling agency is YAY ook een winkel op het Antwerpse Zuid vol stijlvolle feestartikelen, originele cadeaus, stationery producten, verkleeditems, geboortegeschenkjes en gepersonaliseerde juweeltjes voor mama. En gelukkig is er naast deze bijzondere conceptstore nu ook de online variant, daarom deze week onze #webshopwelove.

YAY biedt talloze feestaccessoires aan om je feest – van babyshower tot huwelijksfeest – volledig in stijl te stylen. Zo vind je er de populaire confettiballonnen en folieballonletters van Meri Meri, My Little Day en North Star Balloons, maar ook bekers, kaarsen, slingers en alle andere feestdecoratie die jouw feest een bijzonder tintje zullen gaan geven!

Naast al die feestartikelen vind je bij YAY ook nog bijzonder speelgoed, unieke interieuritems van Tamar Mogendorff en prachtige babykledij van merken als Tocoto Vintage en Shirley Bridal. Een aantal van de merken zijn zelfs exclusief verkrijgbaar bij YAY, zoals de glitterballen van Ratatam, de juweeltjes van Lennebelle Petites en verkleeditems van Atsuyo et Akiko en Frieda’s Tierchen.

Eigenaars Fabienne en Floris hebben veel gevoel voor een pure, tijdloze en frisse stijl en zijn altijd op de hoogte van alle trends en hippe merken, nog voordat ze ontdekt worden door het grote publiek. Kom eens langs bij YAY en je zult het zien: de prachtige etalages zullen je versteld doen staan en geven direct inspiratie om het thuis net zo bijzonder te maken!

Kortom, zowel online als offline vind je bij YAY een unieke en eclectische mix van bijzondere merken, veelal handgemaakt, exclusief en met een hoog YAY! gehalte. Dus organiseer je binnenkort een feest, stap je in het huwelijksbootje of ben je op zoek naar een bijzonder cadeautje of mooi interieuritem, nu weet je waar je moet zijn!

Regelmatig worden er ook creatieve workshops & mum evenings georganiseerd, volg YAY op Instagram of schrijf je in op de YAY nieuwsbrief om hiervan op de hoogte te blijven.

DEEL DIT BERICHT

MEER LIFESTYLE + INTERIOR + A DAY OFF? + SHOPPING + ANTWERPEN + KIDS + WEBSHOPS WE LOVE