Webshop we love: Storesquare

Uniek, persoonlijk en lokaal.


 

Dit keer niet 1 webshop die we je aanbevelen, maar meerdere webshops tegelijkertijd. Storesquare is namelijk een online shoppingplatform waar je kan kiezen uit meer dan 22.000 merken bij 921 lokale winkels! Storesquare combineert hiermee het gemak van online shoppen met het vertrouwen en dienstverlening van offline winkels.

Bij Storesquare vind je gemakkelijk wat je zoekt. Zo kun je op het shoppingplatform zoeken op categorie, merk, promotie of winkel. Kies bijvoorbeeld kleedjes en in 1 muisklik zie je het gigantische gamma aan jurkjes op Storesquare voorbij komen: van alledaagse jurkjes tot feestelijke party-outfits. Overigens kun je verder filteren om dat perfecte kleedje te vinden. En betalen? Dat gaat veilig en betrouwbaar via je bankpas, creditcard of PayPal.

#SupportTheMakers
Zoals je wellicht weet, is onze redactie fan van kleinschalige en startende merkjes en shops. Op Told You So promoten we dan ook geregeld dit soort initiatieven en de personen erachter. Online shoppingplatform Storesquare maakt het echter mogelijk om direct te shoppen bij deze ‘makers’. Let’s support them together! 

Wanneer je een persoonlijk account aanmaakt op Storesquare, kan je je favoriete winkels volgen. Zo kom je in contact met de winkelier en ervaar je een menselijke online shopping experience. Bovendien blijf je op de hoogte van alle promoties. Kortom, Storesquare biedt je het beste van zowel de online als de offline wereld. Happy shopping at Storesquare!

DEEL DIT BERICHT

MEER FASHION & BEAUTY + LIFESTYLE + INTERIOR + SHOPPING + SHOPPING + WEBSHOPS WE LOVE