Webshop we love: Em & Moi

Een webshop boordevol originals, vintage & toys!


 

Em & Moi is een Belgische webshop opgericht in 2015 door Tineke Gielen met een exclusieve collectie in kinderdecoratie-, meubeltjes en speelgoed. Onder het motto ‘vroeger was alles beter’ krijgt ook vintage er een eigen plaatsje en dat is wat de collectie van Em & Moi nu net zo speciaal maakt!

‘Drie jaar geleden kwam mijn dochter Marie ('Em') op de wereld, wat 'Moi' voor altijd veranderde’, aldus Tineke. Hiermee begon haar reis door ‘mama-land’ en wilde ze de liefde voor retro en design die ze zelf met de paplepel ingegeven kreeg, graag delen met haar dochter… en anderen!

Tineke is voor Em & Moi steeds op zoek naar nieuwe merken die toffe en vernieuwende collecties uitbrengen, opvallen door ontwerp of vakmanschap en oog voor duurzaamheid en ecologische productieprocessen hebben. Het liefst zelfs een combinatie van dat alles.

Wanneer je op zoek bent naar unieke accessoires en (vintage) meubeltjes voor de kinderkamer of speelgoed waarmee je je kinderen een groot plezier doet, ben je bij Em & Moi aan het juiste webadres. Lekker eigenzinnig, origineel en fris, dat is Em & Moi’s motto, en dat stralen de productjes één voor één uit.

Merken die je bij Em & Moi vindt, zijn Rose in April, Flatout Frankie, Made of Sundays, enostudio, Tellkiddo, Kiko+, Rock & Pebble, Play and Go en nog veel meer. Neem snel een kijkje!

Tof! Namens Em & Moi mochten wij een kartonnen keukentje en stoere auto van Flatout Frankie weg geven via Facebook en Instagram! Proficiat @deb1880 (Instagram - auto) en Valerie Deprez (Facebook - keukentje), jullie winnen allebei een Flatout Frankie! Sturen jullie even een mailtje met jullie adresgegevens naar hello[at]toldyouso.be? Iedereen dank voor zijn/haar deelname. En een speciale dank aan Em & Moi, voor het mogelijk maken van deze leuke giveaway!

 

DEEL DIT BERICHT

MEER LIFESTYLE + INTERIOR + SHOPPING + KIDS