Webshop we love: Breast & Style

Voor vrouwen en een leven met/na borstkanker.


 

Dit keer een bijzondere #webshopwelove namelijk Breast & Style waar vrouwen met borstkanker in alle discretie worden geholpen aan de juiste (prothese)producten, om zo een stukje zekerheid te bieden.

Eigenaresse Helma werd in 2006 zelf met borstkanker geconfronteerd. Na het traject van een operatie, chemokuren en bestralingen, kwam het punt om te beginnen met haar herstel. Het vinden van speciale protheseproducten was nieuw voor Helma en ze voelde zich vaak onzeker over haar “nieuwe” lijf.  Samen met haar dochter Stéphanie is het idee ontstaan om vrouwen te helpen bij de zoektocht naar de juiste protheses.

 

Met de webshopformule van Breast & Style maken Helma en Stéphanie het vrouwen met borstkanker gemakkelijk de juiste producten te vinden, vanuit je eigen huis. Samen met Helma’s persoonlijke ervaring en de opgebouwde kennis die zij samen met haar dochter de afgelopen 5 jaar heeft opgedaan kunnen zij het juiste advies uitbrengen.  

Bij Breast & Style kunnen vrouwen terecht voor prothese beha’s, badkledij, shirts en sportkleding. Van basic tot verleidelijke lingerie en verschillende prijsklasses. Indien je er zelf even niet goed uitkomt, hulp nodig hebt of met vragen zit dan helpen Helma en Stéphanie je hier graag bij!

DEEL DIT BERICHT

MEER LIFESTYLE + WEBSHOPS WE LOVE