Webshop we love: Beautywiseshop

Be smart about skincare.


 

Beautywiseshop is een nieuwe beauty webshop waar je terecht kunt voor luxueuze, organische, botanische en cruelty free huidverzorgingsproducten. Producten van merken die beschouwd worden als de standaard voor indiebeauty. Zoals Josh Rosebrook, Hannes Dottir, Karuna Skincare, Honua Hawaiian Skincare, Bottega Organica, Bella Aura, Andrea Hutchins en het Koreaanse Thank You Farmer.

Indiebeauty… say what? Indiebeauty brands staat voor ‘independently owned’ wat betekent dat deze merken geen eigendom zijn van de grote cosmeticaconcerns, maar creaties van onafhankelijke ondernemers met een passie voor kwalitatieve ingrediënten en direct contact met hun klanten. Een trend die ontstaan is in Amerika maar steeds meer gehoor begint te krijgen in Europa. Beautywiseshop is een van de eersten in de Benelux met dit unieke indiebeauty aanbod!

Het verschil in de indiebeauty ten opzichte van de grote concerns zit in de passie voor (niche) klanten, superieure (vaak organische) ingrediënten, artisanale kwaliteit, eco-chique verpakkingen en niet-traditionele marketing. De producten die Beautywiseshop aanbiedt hebben verschillende awards gewonnen, zoals de Georgeously Green Beauty Awards 2016 (Honua Aloha Youth Serum) en de Indie Beauty Expo Nominee 2017 (Honua Olena Oil).

Barbara Vandeleene is mama van 4 kids, werkt als juf in het buitengewoon onderwijs en ’s avonds vanuit haar eigen praktijk. Vanuit haar passie voor beauty en indiebrands is haar eigen webshop Beautywiseshop ontstaan. Barbara steunt de indiebrands, en Told You So steunt op haar beurt weer een startende onderneemster, shop small & support the makers!

DEEL DIT BERICHT

MEER FASHION & BEAUTY + SHOPPING