Wannahaves of the Week

Met deze wannahaves creëer je een toffe thuisbar op wielen!


 

Van modeaccessoires tot speelgoed en interieurgadgets tot make-up: deze Wannahaves heb je misschien niet, maar zou je zeker wel willen hebben!

Coole typography poster met de tekst 'Drink more gin' van de Etsy shop Print Fusion, in verschillende formaten, vanaf €11,43 (excl. verzendkosten)

Een set van 6 onderzetters met grafische zwart/wit print, gemaakt van kurk. &Klevering via Matriks.be €9,95 (per 6)

Deze ijzeren trolley heeft 2 legplanken met elk een opstaand randje, tof als mini-bar in huis, in de keuken of als boekentrolley, de keuze is aan u! Je kunt er van alles op kwijt en heel gemakkelijk een nieuw plekje geven. De trolley is 70 cm lang, 40 cm breed en 80 cm hoog, het metaal wordt nog speciaal behandeld zodat er geen roest ontstaat. Stoermetaal.nl, €184,95

Deze London Dry gin - special edition van The Botanical's heeft een zeer eigenzinnige, kruidige smaak (hoe kan het ook anders). Via The Gin Tonic Shop, €56,99

Aargh, there's a skully in your bottle! Deze flessenstopper van kurk met porseleinen schedeltje is van Invotis en ziet er angstaanjagend cool uit! Bij de webshop ditverzinjeniet.be shop je 'm voor €3,95 (tof voor Halloween!)

DEEL DIT BERICHT

MEER LIFESTYLE + WANNAHAVES