Wannahaves of the Week

Laat de natuur je was doen!


 

Geloof het of niet, maar Seepje is een 100% plantaardig en fairtrade wasmiddel uit Nepal, bestaande uit schillen van de Sapindus mukorossi-vrucht! Het zijn een soort superschillen die bij aanraking met water een natuurlijke vorm van zeep afstaan. Hoe bijzonder!

100% plantaardig dus en daarnaast ook nog eens fairtrade, want wanneer je je kledij met Seepje wast, zorg je samen met Seepje voor natuurbehoud in Nepal en de verbetering van de lokale werk- en leefomstandigheden! En dan hebben de 'waskanjers' van Siza, mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, ook nog een onmisbare rol in het Seepje productieproces.

Naast de wasschillen heeft Seepje ook vloeibare wasmiddelen in verschillende geuren én de Wereldse Wasmand gemaakt van oude stewardessenkostuums! Wil je meer weten over het productgamma van Seepje en hoe het precies werkt, je leest het allemaal hier op hun website en shoppen doe je online in de Seepje webshop (NL) of bij Rewind Design (BE). Vanaf €7,95 (zeepschillen) en €14,50 (vloeibaar wasmiddel).

DEEL DIT BERICHT

MEER LIFESTYLE + WANNAHAVES