Wannahaves of the Week

Let´s get organized!


 

5 agenda’s met een praktische indeling en stijlvol design, om 2016 goed te starten! Welke kies jij?

 1. “All Glory comes from daring to begin”
  Deze praktische en mooi vormgegeven planner komt van het designlabel Tinne+Mia. Met op elke linkerzijde een weekplanning en op de rechterzijde ruimte voor notities. Verkrijgbaar in de Tinne+Mia webshop, 21 bij 12 cm, €17,99.
 2. Els en Nel
  Deze jaaragenda van het Nederalndse ontwerpersduo Els en Nel is één van onze favoriete agenda’s van het moment. Mooi design met een praktische indeling. Aan de linkerzijde vind je alle weekdagen en aan de rechterzijde een ruitjespagina, voor notities. De agenda heeft een harde kaft met afgeronde hoeken en omvat een meetlat, lint en envelop. O.a. verkrijgbaar via Oui Shop, €29 (kijk voor meer verkoopadressen op de website van Els & Nel)
 3. Always in motion is the future
  Speciaal voor Star Wars fans is er de “Always in motion” jaaragenda van Icey Designs. In pocket size (12 bij 20 cm) met 1 week per pagina. Via Icey Designs op Etsy, €22,71 (Kijk voor nog meer jaaragenda's met toffe designs in deze Etsy shop!)
 4. Two Thousand and Sixteen
  Nog een Nederlandse ontwerpster die een mooie jaaragenda ontwierp: Marjolein Dehaas. Een volledige week wordt weergegeven op 2 pagina's. De agenda heeft een zachte binding waardoor deze gemakkelijk 'openvalt'. O.a. te koop via Espoo (ook in wit) €26
 5. Kikki-K
  Stationery merk Kikki K heeft prachtige agenda’s en organizers in de collectie. Deze Black & White jaaragenda is praktisch en stijlvol tegelijkertijd. Je shopt hem online ($26,95) of in de betere kantoorspeciaalzaken.

DEEL DIT BERICHT

MEER LIFESTYLE + WANNAHAVES