Walldog

Sweaters met een verhaal.


 

Walldog is een nieuw Antwerps streetwear label. En met streetwear bedoelen we in dit geval letterlijk van de straat. Want achter alle sweaters, tops en t-shirts van Walldog schuilt een verhaal van de straat…

Authentieke verhalen van straten en lokale winkeltjes van over de hele wereld om preciezer te zijn. Al deze verhalen worden voor de Walldog collectie vertaald naar logo's, teksten en illustraties welke geprint worden op elk kledingstuk. En het verhaal achter jouw Walldog kledingstuk? Deze vind je online terug als video op de website. Cool!

Zo kun je met trots het logo dragen van Sabbi’s Chicken die al meer dan 20 jaar de beste en lekkerste braadkippen van Zuid-India fokt. Of kiezen voor het pickles menu van Gopal’s Special Pickles Shop (moeilijk kiezen met zoveel verschillende pickles specials!) Spiritueler van aard? Kies dan voor het handlezer T-shirt van Swami the Handreader!

Een deel van de Walldog opbrengst gaat naar non-profit organisaties zoals SOS kinderdorpen en Trias. Dus naast het feit dat er achter jouw Walldog sweater een écht verhaal schuilgaat, help je de mensen erachter ook nog eens. Nice!

De collectie van Walldog vind je in de webshop en bestaat voor dames uit tops en sweaters, en voor heren uit T-shirts en sweaters. Prijzen variëren tussen €39 en €49 voor een T-shirt en €89 voor een sweater (excl. verzendkosten).

DEEL DIT BERICHT

MEER FASHION & BEAUTY + SHOPPING