Vørding’s Gin + winactie!

Pure, sophisticated goodness.


 

Sorry ladies, hopelijk denken jullie niet dat wij bij Told You So met al onze boozy quotes op Facebook en Instagram verslaafd zijn aan gin of alcohol. Maar een goede gin tonic drinken terwijl de zon op je snoetje schijnt, is toch gewoon hemels?

En daarom willen wij jullie graag kennis laten maken met Vørding’s Gin. Ontwikkeld door Thomas Vørding die zijn liefde voor gin en passie voor perfectie in een flesje wist te bottelen. Sinaasappel, jeneverbes en kaneel vormen de basis van deze bijzondere gin. De smaak van gerookt cederhout geeft het daar bovenop een extra onderscheidend karakter. Absoluut een must-drink!

Jammer genoeg kunnen we de smaak ervan niet overbrengen via dit artikel of onze social media kanalen, maar we geven jullie wel de kans om ervan te proeven, want namens Kohezi (de enige webshop die deze gin verkoopt) mogen we een fles Vørding’s Gin weggeven!

Hoe maak je kans? Door naar onze Facebookpagina te gaan (deze actie gaat deze middag van start) en in de post je vriend of vriendin te taggen met wie jij graag deze gin zou willen gaan uitproberen. Op vrijdag 1 mei maken wij de winnaar bekend. Good luck!

DEEL DIT BERICHT

MEER LIFESTYLE