TYS Testlab: HP Envy Photo 7830

Printen, ophangen en inspireren!


 

#WorkspaceGoals

Aangezien ik voor veel van mijn opdrachtgevers vanuit huis werk, is het van belang dat ik thuis een comfy werkplek heb. Voor mij betekent dit een goed koffiemachine (!) en een werkplek die inspirerend is. Boven mijn bureau hangt dan ook een metalen wandrek van Stoer Metaal welke volhangt met enkele zwart-wit foto’s van muzes (van weleer) zoals Kate Moss, Brigitte Bardot en Jane Birkin. Maar ook inspirerende quotes, familiefoto’s of leuke illustraties. Momenteel overheersen vooral de zwart-wit tinten, gecombineerd met goud en roze. Maar volgende maand kan dit weer iets totaal anders zijn. Handig dus dat ik de HP Envy Photo 7830 mocht reviewen waarmee ik thuis gemakkelijk foto’s kan printen.

De HP Envy Photo 7830 is een all-in-one printer en ideaal als thuisprinter. De printer levert foto’s van topkwaliteit, en werkt op wifi waardoor je het gemakkelijk kunt verbinden met eender welke laptop en pc in huis, of je tablet of smartphone (gebruik daarvoor deze app). Het opstarten en downloaden van de software was nog wel even een dingetje aangezien de firewalls op mijn laptop zeer sterk waren ingesteld. Maar goed, uiteindelijk is het me gelukt en kon ik aan de slag. Ik printte enkele illustraties en foto’s uit die ik gevonden had via Pinterest*. Resultaat: een nieuw inspirerend moodboard boven mijn bureau. Thanks HP Europe!
 

*Op Pinterest vind je veel inspirerende quotes, mooie foto’s en toffe illustraties, voor persoonlijk gebruik kun je deze gratis downloaden en printen. Inspiratie en voorbeelden vind je op dit, dit en dit Pinterest bord. Bekijk zeker ook de posters van Het Poster Project, deze kun je ook gratis downloaden en afdrukken in foto formaat, bijvoorbeeld om je werkplek op te fleuren!

HP Instant Ink = instant handig!

Snel even iets willen printen en er last minute achter komen dat alle cartridges leeg zijn? Met de HP Instant Ink formule hoef je je daar nooit meer druk om te maken! Deze slimme formule zorgt ervoor dat de printer de inktvolumes zelf bijhoudt, wanneer de inktcartridges bijna leeg zijn worden er automatisch nieuwe besteld en bij je thuis geleverd. Dit kan al vanaf €2,99 per maand en is maandelijks opzegbaar. Handig!

De HP Envy Photo 7830 is o.a. verkrijgbaar via Coolblue en bol.com, adviesprijs €149,99

 

DEEL DIT BERICHT

MEER LIFESTYLE + INTERIOR + A DAY OFF? + INSPIRATION, PLEASE!