TWOTHIRDS

We are ocean.


 

Wist je dat 2/3 deel van de wereldbol uit zeeën en oceanen bestaat? Voor mijzelf was dit onbekend, totdat ik TWOTHIRDS tegen kwam. Dit modelabel uit Barcelona noemt zichzelf ‘the blue company’ omdat ze zichzelf verbonden voelt met oceanen en zeeën. En omdat de wereldbol hier dus voor 2/3 deel uit bestaat, was de naam TWOTHIRDS makkelijk gekozen.

TWOTHIRDS is een modelabel met een missie. Geen groene missie dit keer, maar een blauwe welteverstaan! Allereerst om mensen bewust te laten worden van de schoonheid van de zeeën en oceanen. Op hun blog en Instagram delen ze dan ook prachtige beelden en video’s van deze onderwaterwereld. Echt stunning en de moeite waard te gaan volgen!

Daarnaast streeft TWOTHIRDS voor het behoud van deze onderwaterwereld, onder andere door het hergebruik van polyester en plastic te stimuleren aangezien daar een groot deel van in de wateren belandt, wel 8 miljoen ton per jaar! *slik* Door in de collecties gebruik te maken van grondstoffen als organisch katoen en recycled en upcycled polyester materialen hopen ze hier iets tegen te doen. Daarnaast gaat een deel van de opbrengst naar diverse organisates die zich hier ook voor inzetten.

TWOTHIRDS kent een dames-, heren- en kindercollectie met een zomerse uitstraling en een surfgevoel. Zoals sweaters en shirts met een walvislogo, grappige quotes als ‘sea you soon’ en 'children of the ocean' en een zwemcollectie. Daarnaast vind je in de TWOTHIRDS webshop nog een lifestylecollectie met rugzakken, gsm-accessoires, strandlakens en drinkbussen.

Dus koop een TWOTHIRDS product en ga voor het behoud van de zeeën en oceanen! Of steun de #weareocean community door hen te taggen op Instagram.

DEEL DIT BERICHT

MEER FASHION & BEAUTY + SHOPPING