Summerproof mommy!

6x mama-musthaves voor de zomer.


 

Met deze handige gadgets wordt de zomer met kinderen net iets onbezorgder.

Speelgoedopbergzakken – Play & Go
In één beweging al het speelgoed van de kids meenemen op vakantie of naar het strand. Het kan met de speelgoedopbergzakken van Play & Go! Shop ze online via de webshop van dit creatieve Belgische label, verkrijgbar in allerlei kleurtjes en prints, €34.

Hamamdoeken
Hamamdoeken komen van oorsprong uit Turkije, waar ze gebruikt worden in de Turkse badhuizen. Wat mij betreft zijn ze een fantastisch item voor op reis, ze wegen namelijk niks, drogen zeer snel en zijn dus ideaal om mee te nemen naar het strand, voor een picknick of te gebruiken als bedlakentje voor je baby. Kortom, multifunctionele doeken voor op verlof. Bij Rozenkelim verkrijgbaar vanaf €12,50.

UV-badkleding voor kids
Baby’s onder de 1 jaar oud mogen niet in de zon. Jonge kinderen hebben van zichzelf nog niet genoeg bescherming tegen UV straling, het pigment in de huid is nog in ontwikkeling. Daarom is er UV-werende badkleding speciaal voor kids. En mocht je denken dat deze pakjes saai zijn, neem dan maar snel een kijkje in deze webshop waar het tegendeel bewezen wordt.

Kids tattoos - Grafisch werkt
Wanneer je schrik hebt om op een uitstapje of dagje op het strand je kinderen uit het oog te verliezen, geven de waterproof tattoos van Grafisch Werkt wellicht een iets zorgelozer gevoel. Je kan ze met een tekst en telefoonnummer naar keuze bestellen bij Grafisch Werkt. Verkrijgbaar vanaf €6.

Ijsjesopvanger – EZ Icecream
Geen geknoei en plakkerige handjes meer tijdens het eten van een ijsje, met de EZ Icecream is het mogelijk! Verkrijgbaar in verschillende kleurtjes, €2,50 per stuk via Trendy Speelgoed

Opvouwbare bagagekar
Deze bagagekarretjes zijn ideaal om mee te nemen naar het strand of op uitstapje. Tegenwoordig zijn er opvouwbare varianten, dus gemakkelijk mee te nemen op reis. Je kan er alle (strand)spullen of boodschappen in kwijt en uiteraard dienen ze tevens als vervoermiddel voor de kids zelf. Bij bol.com vind je verschillende formaten en prijsklassen, vanaf €75,99

DEEL DIT BERICHT

MEER LIFESTYLE