SUITSUIT

Travel in style.


 

De koffers van SUITSUIT zijn modieuze reisaccessoires. Kleuren, designs en materialen zijn zeker zo belangrijk als de opbergmogelijkheden, aldus dit Nederlandse merk dat koffers opnieuw op de kaart heeft gezet.

Van Mango Cream tot Cool Gray
Alle koffers van SUITSUIT zijn licht, zeer stevig en verkrijgbaar in verschillende formaten en uitvoeringen: van zoete pastelkleurtjes uit de Fabulous Fifties collectie tot de Sakura Blossom met een dromerige uitstraling en de Caretta design koffers, geïnspireerd op reuzenschildpadden…

Koffers & Co
Naast de koffers heeft SUITSUIT ook verschillende rekbare hoezen uitgebracht, voor zowel tablets, laptops als koffers. Een praktische oplossing voor je koffer aangezien deze met hoes gemakkelijk herkenbaar is op de bagageband bij het vliegveld. Je kunt o.a. kiezen uit een flamingoprint, botanische prints of camouflage vlekken, it’s up to you!

Maatschappelijk verantwoorde koffertjes
Met de SUITSUIT Turtle Foundation (SSTF) zet SUITSUIT zich in voor de bescherming van reuzenschildpadden, een bedreigde diersoort. Van elke verkochte Caretta koffer (met schildpad reliëf) wordt €7,50 gedoneerd aan de SSTF. We like!

Prijzen van de koffers variëren tussen 59,95 en 149,95, hoezen vanaf 7,95.
Gratis verzending binnen België en Nederland.

 

DEEL DIT BERICHT

MEER LIFESTYLE