Still Mad About Mats

The Mat Story continues.


 

Al eerder schreven we over Mad About Mats, het label van de Kortrijkse Anne-Helena Degandt. Inmiddels heeft ze met Mad About Mats bewezen dat (deur)matten naast een praktisch nut vooral ook gezien mogen worden en is de collectie uitgebreid met talloze hippe designs. Deurmatten saai? Mad About Mats bewijst van niet!

Functionaliteit voorop
Deurmatten en badmatten moeten in eerste instantie praktisch zijn en kwaliteit nastreven. Zo absorberen alle deurmatten van Mad About Mats stof en vuil, zijn ze voorzien van een anti-slip backing en houden ze stofdeeltjes vast waardoor de luchtkwaliteit verbetert. Ook handig: de matten zijn wasmachine wasbaar!

Hip en stijlvol
De collecties van Mad About Mats zijn uitgebreid met talloze hippe en stijlvolle designs. Je vindt ze in verschillende collecties waarin steeds een thema centraal staat: van Back to Black en Natural Chic tot Sea Salt en Graphic Pop-up. Zo is er voor elke interieurstijl of leefruimte wel een passende deurmat of badmat te vinden. Onze favoriet: Chantal voor een portie #GirlPower!

Kortom, Mad About Mats bewijst dat matten niet alleen een praktisch nut hebben en een gebruiksvoorwerp zijn, maar ook echte eyecatchers in huis!

Je vindt de matten van Mad About Mats bij verschillende winkels in BE/NL. Online kun je ze o.a. shoppen bij FFFine.com. Kijk voor meer verkoopinformatie op de website van Mad About Mats. Prijzen variëren van €39,99 tot €119,99.

 

DEEL DIT BERICHT

MEER LIFESTYLE + INTERIOR + SHOPPING + KIDS + TRENDS & SHOPPING