Soak up Summer

Add a little spice to your holiday wardrobe.


 

Op Told You So promoten we maar wat graag start-ups met een bijzonder verhaal of uniek product. Dit keer vertellen we je graag iets over Soak up Summer, een nieuw zomers merk dat onlangs gestart is door de Nederlandse Moniek Classens.

Soak up Summer is een nieuw zwemlabel dat luxe, kwaliteitsvolle bikini’s maakt in verschillende stijlen en prints die je gemakkelijk met elkaar kunt combineren. De nadruk ligt niet enkel op de look, maar zeker ook op de kwaliteit. Geen doorschijnende … maar goede kwaliteitsstoffen en een perfecte pasvorm staan centraal in de collectie van Soak up Summer.

Daarnaast maakt Soak up Summer ook het verschil door grotere (cup)maten aan te bieden die geen ‘ouderwetse uitstraling’ hebben, maar juist geschikt zijn voor een jongere, hippe doelgroep met een (cup)maatje meer. Want - let’s be honest – de meesten onder ons zijn nu eenmaal niet gezegend met een perfecte zandlopervorm van 90-60-90, nietwaar? De broekjes en tops zijn daarom ook apart te bestellen.

Moniek, initiatiefnemer van Soak up Summer, vond het zelf altijd moeilijk een bikini te vinden die perfect past én er leuk uitziet wanneer je een grotere cupmaat hebt. Als ze eenmaal een tof topje  had gevonden, paste het broekje niet mooi. Dat kan anders, dacht Moniek, en zo startte haar Soak up Summer avontuur.

Samen met 1 van de beste patroonmakers binnen de lingerie ontwikkelt ze nu modellen, de prints voor de stoffen ontwerpt Moniek zelf. Soak up Summer is geen ‘grote maten merk’ maar een jong, stoer merk met goede pasvormen voor de grotere maat. Bestellen doe je via de webshop, prijzen variëren van €39,95 voor een broekje tot €69,95 voor een top.

Tof! Namens Soak up Summer mochten wij een bikini naar keuze weggeven via een Facebook/Instagram giveaway. And our lucky winner is.... Melanie Sturkenboom, proficiat!* Stuur je ons even via deze link een mailtje? Dank iedereen voor deelname en een speciale dank gaat uit naar Moniek van Soak up Summer!

* Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk.

DEEL DIT BERICHT

MEER FASHION & BEAUTY + SHOPPING