Sloane Stationery

Dream big, make a plan, write it down.


 

Stationeryproducten oftewel productjes voor in, op of rond je bureau, we just love it! Bij het Britse Sloane Stationery maken ze de leukste varianten. Wij zijn vooral fan van de notititieboekjes, iets waar je er nooit genoeg van kunt hebben. Om je gedachten in op te schrijven, een to-do-list te noteren of grappige quotes in te verzamelen….

De van oorsprong Nederlandse ontwerpster en eigenaresse Nathalie Vaandrager is opgegroeid in Rio en woont in London. Met de lancering van haar eigen stationery lijn besloot ze het vakmanschap van het boekbinden naar de 21ste eeuw te halen.

Het gamma bestaat inmiddels uit tal van stijlvolle bureaubenodigdheden als notitieboekjes, agenda’s, potloden en pennenhouders. Alles wordt met de hand gemaakt in Engeland.

Met teksten als ‘Little Miss Organised’, ‘Social butterfly’ en ‘Masterful Inactivity’ combineert Sloane Stationery elegantie met vakmanschap en humor. In de webshop kun je alles bestellen, zelf een product met tekst naar keuze laten bedrukken kan ook. Verzending naar België en Nederland kost ongeveer €12, afhankelijk van de wisselkoers.

DEEL DIT BERICHT

MEER LIFESTYLE