Porseleinen juweeltjes

some.thing(s) INSIDE, het label van interieurarchitecte Franca Faggio Del Giglio, staat voor pure juwelen uit porselein waarbij eenvoud de hoofdrol speelt.


 

some.thing(s) INSIDE creëert, ontwerpt en maakt juwelen uit porselein. Alle ontwerpen worden met liefde en ambacht gemaakt door Franca in haar eigen atelier in Genk, details met goudluster en kleuraccenten maken hierbij een perfecte match met het witte porselein.

Naast de juwelen maakt Franca af en toe ook kleine oplages schaaltjes, kommetjes en grafisch werk op bestaand gebruiksgoed in porselein.

Het label werd opgestart in 2011, en na heel wat cursussen, workshops en experimenteren later heeft Franca het punt bereikt waar ze nu staat met some.thing(s) INSIDE: enkele collecties en een 5-tal winkels waar de collecties te koop zijn.

Meer info vind je op de website en Facebookpagina van some.thing(s) INSIDE.

Leuk! Wij mogen namens some.thing(s) INSIDE een sieraad weggeven! Ga snel naar onze Facebookpagina en maak je keuze uit een van de 3 getoonde sieraden. De winactie start op 24-2-2015 en zal eindigen op 3-3-2015. Steekproefsgewijs zullen wij een winnares uitroepen. Good luck!

DEEL DIT BERICHT

MEER FASHION & BEAUTY + SHOPPING