Poopycat

Verwen je katten met de BLOCKS van Poopycat.


 

Voor wie het nog niet wist: naast creator voor Told You So ben ik ook full-time mama van 3 mooie katjes Stella, Bisou & Felix. Ik ben dan ook constant op zoek naar leuke én stijlvolle speeltjes voor deze drie deugnieten. Mag ik jullie dus voorstellen aan BLOCKS, een super leuke uitvinding van het bedrijf Poopycat.

De BLOCKS speelset is een kartonnen speeltuin voor je kat die je steeds opnieuw kunt veranderen door de aparte delen te herschikken zodat je kat het niet snel beu wordt. Iedereen die een kat heeft, weet hoe snel katten hun interesse vernieuwen dus BLOCKS is het ideale speelgoed voor je kat!

Speelgoed en schuilplaatsen zijn noodzakelijk om je kat gelukkig te houden, het zorgt ervoor dat ze voldoende beweging krijgen en zich goed gedragen. De BLOCKS set is gemaakt van extra sterk karton wat zorgt voor lang en leuk gebruik.

Poopycat creëerde verschillende sets, naargelang je budget. Voor €49,95 heb je al een basispakket, wat zeker al behoorlijk is. Heb je meerdere katten, dan kun je kiezen voor het Triple pakket van €129,95 euro of wanneer het nóg luxueuzer mag, kies dan voor het 10-delige pakket van €349,95.

Binnenkort komen er nog enkele leuke speciale boxen die je gewoon aan je bestaande pakket kan toevoegen! Dus voor al wie op zoek is naar origineel en mooi speelgoed voor zijn kat: haast je naar de website van Poopycat!

PS: Het hoofdkantoor van Poopycat is de gedroomde workspace voor elke kattenliefhebber, want ze zijn elke dag omsingeld door enkele office cats die hen helpen de producten uit te testen. Op Instagram vind je heel veel foto’s hiervan, zeker dus een aanrader om het account van Poopycat te gaan volgen!

DEEL DIT BERICHT

MEER LIFESTYLE + FUNNY FACTS