PAS DE DEUX

High-end fashion voor mama’s in spé.


 

PAS DE DEUX is een luxe zwangerschapsmerk uit België dat staat voor stijlvolle, kwaliteitsvolle en comfortabele kleding voor de zwangere, modebewuste vrouw. Vanuit het atelier in Brugge worden de collecties ontworpen en wordt de zachtheid en draagbaarheid van hun kledinglijn op verschillende manieren gecontroleerd. Sterker nog, elk stuk wordt minstens 5 keer gepast om de ‘perfect fit’ te bekomen!

Romantic Casual - Sweet Sixties

Elke collectie is zo ontworpen dat het 9 maanden lang draagbaar blijft. Perfect voor een veranderend lichaam, doorheen het hele zwangerschapsproces. De stukken blijven zelfs fashionable en draagbaar na de zwangerschap als het lichaam terug in vorm geraakt. Je hoeft er dus geen afscheid van te doen, how nice!

Masculin Tailoring - Lace Jaqcuard

De najaars- en wintercollectie is onder te verdelen in 3 stijlen. Romantic Casual – Sweet Sixties richt zich op vrouwen die zich casual en vrouwelijk kleden, ook tijdens hun zwangerschap. De Masculin Tailoring – Lace Jacquard lijn is dan weer chiquer van aard, met veel zwart, jacquard stoffen en uiteraard blazertjes met een female touch. In de Greige Comfort - Girly Sport lijn zien we daarentegen veel grijstinten, zachte breisels en comfortabele broekjes met een mooie pasvorm.

Greige Comfort - Girly Sport

Kortom, met PAS DE DEUX kun je er ook tijdens je zwangerschap op en top fashionable uitzien!

Prijzen: jurkjes vanaf €125, jassen vanaf €175, rokjes vanaf €90 en broeken vanaf €135. Klik hier voor meer verkoopinformatie.
 

DEEL DIT BERICHT

MEER LIFESTYLE