Papette

De papieren wereld van Papette.


 

Een kaartje op de post doen, het is een kleine moeite, maar oh zo’n groot gebaar! Ziek? Huwelijksplannen? Nieuwe job? Of gewoon omdat je iemand even een knuffel wilt geven? Zeg het met een kaartje van Papette!

Het Belgische Papette heeft tal van eigenzinnige en speelse wenskaartjes, met liefde ontworpen door o.a. Silke Daneels en veel zorg gedrukt door Letterpress Gust. Naast enkele vaste collecties komt Papette ook dit jaar weer met een sprankelende kerstcollectie, van kleurrijk tot sober en met prachtige illustraties die Silke vaak zelf tekent.

Naast de wenskaarten kent Papette ook andere bijzondere kwaliteitspapierwaren als cadeaulabels, schriften, notitieboeken, inpakpapier en kalenders. Ook hiervoor geldt dat de ontwerpen, kleur, druk, papiersoorten en afwerking weloverwogen worden samengebracht. Oude druktechnieken worden gecombineerd met de nieuwste technologieën om tot het beste resultaat te komen. Art meets craft! 

Tip! De wenskaartjes van de Old School lijn van Papette zijn niet alleen tof om te versturen, maar je kunt ze ook inkaderen of met washi tape aan de muur ophangen. Be creative!

Je vindt de kaarten en stationery lijn van Papette bij tal van verkooppunten in België en Nederland. Ook online kun je de collectie shoppen, bijvoorbeeld bij Waanzinnig Gedroomd. Bij Het Paard van Troje (Gent) en In de wolken vind je ook een groot deel van de Papette collectie.  

DEEL DIT BERICHT

MEER LIFESTYLE