Noodoll

Vrolijke monstertjes voor jong en oud.


 

Noodoll creëert vrolijke monstertjes voor jong en oud. Naast de monstertjes zijn er ook schattige fruitsoorten, allemaal tot leven gebracht in knuffeltjes, stationery producten en creatief speelgoed. De Noodolls zijn cute, adorable en funny tegelijkertijd.

Naast een vaste collectie van knuffels, notitieboekjes, tablet en gsm cases, produceert dit Britse label ook de Friends Collection. Door deze samenwerkingen met beginnende ontwerpers probeert Noodoll een platform vol humor en creativiteit op te bouwen. Happiness guaranteed!

Zo vind je momenteel de collectie van Clifford Richards met de Fashion Icon Sketchbooks waarin Gaultier, Wintour, Warhol en andere mode-iconen de hoofdrol spelen. Ook leuk is de collectie in samenwerking met Kay Vincent, deze omvat o.a. theedoeken die je – als je een beetje handig bent – kunt omtoveren in een knuffel!

De Noodoll figuren zijn gecreëerd door de Britse YiYing Wang voor haar afstudeeropdracht van de Design Master aan het Central Saint Martins college in Londen. Naast haar creaties voor Noodoll, schrijft ze boeken en brengt ze voor andere merken ook series van poppetjes tot leven.

Alle Noodoll producten zijn verkrijgbaar in de Noodoll webshop. In België vind je een groot deel van de kuffelcollectie bij de webshop Wolf en Wolkje.

 

DEEL DIT BERICHT

MEER LIFESTYLE + INTERIOR + SHOPPING + KIDS