Nageltrends najaar 2015

Lees hier alles over dé nagellakkleurtjes en -trends voor aankomend seizoen!


 

Wat nagellak betreft zijn er voor het aankomende herfstseizoen een paar algemene én kleurtrends. Zo nemen we – als we de shows op de Fashion Weeks mogen geloven – afscheid van lange, puntige (nep)nagels en zien we in de plaats hiervan korte, rond gevijlde nagels. Voor alle nagelbijters en het-lukt-me-maar-niet-om-lange-nagels-te-laten-groeien-types is deze trend uiteraard zeer welkom. Daarnaast kun je gaan variëren met de mate van glans op je nagels: van supermat tot hoogglans. Of combineer het, bijvoorbeeld door een French manicure in een donkere kleur met een matte en hoogglans nagellak te combineren. Heb je een vaste hand? Probeer dan eens kleine designs op je nagels te zetten in hoogglans. Hello nail artist!

Wat de kleuren betreft werden er wederom weer opvallend veel grijs- en zwarttinten gespot op de catwalks. Ook bleek blauw erg in trek, van lichtblauw tot bijna zwart, we love it! Daarnaast ook veel metallic kleuren en glitters - niet alleen geschikt voor feestjes, maar zeker ook voor in de week! En rood? Rode nagellak geraakt eigenlijk nooit uit de mode, geen kleur is zo klassiek en tijdloos als het om nagellak (en lippen) gaat.

OPI komt dit najaar met een collectie geïnspireerd op de weelderige barokwereld van de betoverende stad Venetië. Van romantisch rood tot adellijk blauw en dramatische donkere kleuren. Essie heeft daarentegen fellere kleurtjes in haar najaarscollectie die gebaseerd is op Rock&Roll. Hierin vind je de kleur Leggy Legend die rockt wanneer je deze op je nagels zet! Onze favorieten uit deze collectie (met uiterst links een matte, licht roze kleur die echt aan te raden is):

Niemand minder dan stijlicoon Olivia Palermo heeft een speciale collectie make-up in samenwerking met het Britse merk Ciaté gecreëerd. Alle producten zijn stijlvol, just like Olivia herself. Speciaal voor de herfst zijn er nog 2 nieuwe nagellakkleuren aan toegevoegd: het dieprode ‘Napa Valley’ en het donkerblauwe ‘New England Fall’ (2 uiterste flesjes rechts in onderstaande collage) welke direct onze favorieten zijn!

Hoe vast wij vrouwen vaak in ons vast beautyroutine kunnen blijven, experimenteren met nieuwe kleuren nagellak durven we vaak wel! Dus waarom niet kiezen voor een andere kleur manicure deze herfst, ga voor warm grijs, metallic, nail art of een French manicure – new style. Try it!

Maarrrrr.... hoe lak je nu die nagels het best? Bekijk hier onze tips & tricks!

DEEL DIT BERICHT