MVSA cava

Wat hebben bubbels en Ibiza met elkaar gemeen? (naast het feit dat ze bruisend zijn..)


 

Bubbels, bubbels en nog eens bubbels. De gemiddelde Belg (wij vrouwen zeker!) kan er geen genoeg van krijgen, en dan vooral van cava, de meest gedronken bubbelvariant hier in België. Tijdens een avondje uit met vriendinnen, op een trouwfeest, als aperitiefje, om een nieuwe job te vieren, cava hoort nu eenmaal bij de momenten in het leven wanneer er iets te vieren valt, nietwaar?

Het redactieteam van Told You So is ook fan van cava, geregeld gaan wij op restaurant of spreken af met het team en ook dan ontbreekt het niet aan een glaasje cava! Onlangs mochten we de cava’s van MVSA proeven en testen en yes, they’re totally approved by us!

Van Brut, Brut Nature, Semi Seco, Brut Reserva en Brut Rosé, voor elke smaak (van zoet tot zeer droog) en elk moment heeft MVSA wel een geschikte cava in het assortiment. Onze favoriet: de Brut Rosé, een verfrissende cava voor een zomerse dag: de fruitige smaken geven je direct een vakantiegevoel!

En over vakantie gesproken…. Op de website van MVSA cava kun je momenteel meedoen aan een winactie waarbij je kans maakt op één van de 3 trips naar Ibiza, dat heeft deze bruisende cava dus met Ibiza gemeen!

Wat moet je doen?
>> Surf naar www.mvsacava.com
>> Upload een foto van jouw MVSAmoment en laat je gegevens achter
>> Deel je foto op social media met vermelding van #MVSAmoment

Mocht je nog twijfelen… niet doen! Ontdek hier al onze tips over Ibiza en wellicht ga jij binnenkort met een vriendin naar dit zalige eiland om te genieten van het strand, de zon, de zee en MVSA bubbels... Good luck!

 

DEEL DIT BERICHT

MEER LIFESTYLE