Morning Ritual

Renee ontdekte een prachtig juwelenmerkje dat natuursteen met edelmetaal combineert.


 

Ik ben enorm fan van marble, zowel in het interieur als in fashion. Maar hoe simpeler, hoe beter. Morning Ritual is weer een merk om toe te voegen aan mijn favs!

Industrial design
Morning Ritual is een handgemaakt sieradenmerk uit Seattle. Geïnspireerd op simpele geometrische en harmonieuze structuren, die je terugvindt in architectuur en design. De huidige collectie is geïnspireerd op een aantal van haar favoriete industriële ontwerpers zoals Mies van der Rohe, Achille Castiglioni, Ettore Sottsass en Marcel Breuer.

En dit zie je terug in de sieraden. Er wordt niet alleen gebruik gemaakt van de marble look, ook de fijne zwarte, grijze, gespikkelde en gekleurde stenen en kristallen zijn prachtig. Dit combineert ze met zowel goud als zilver, zonder dat het te opzichtig wordt. Haar huidige kettingen en oorbellen zijn vernoemd naar haar favoriete industriële ontwerpers.

Elk ontwerp is een ontdekkingsreis naar de juiste materialen en zijn vaak gedreven door hun karaktereigenschappen en relatie tot elkaar. Morning Ritual balanceert tussen structuur en een verfijnde vorm.

De ontwerpster zegt zelf dat ze het proces van het bedenken en maken meditatief vindt werken. En hiermee hoopt ze dat het een deel zal uitmaken van jouw ‘Morning Ritual’ wanneer je je aankleedt en aan de dag begint.

DEEL DIT BERICHT

MEER FASHION & BEAUTY + SHOPPING