L'or de Lise

De juweeltjes van Lore & Liesbeth.


 

L’or de Lise is het juwelenmerk van Lore Verswijvel en Liesbeth Van den Eynde. Samen bundelen ze hun creatieve krachten en maken prachtige sieraden die ook nog eens betaalbaar zijn, we like! Because a woman can never have too much jewelry…

Wat voor Lore en Liesbeth begon met een hobby is inmiddels uitgegroeid tot een juwelenmerk met een webshop via Facebook, staan ze geregeld op marktjes en organiseren ze 2x per jaar een thuisverkoop. ‘Het geeft een goed tegenwicht om met je handen bezig te zijn naast onze drukke jobs, en iets helemaal voor onszelf te kunnen doen naast het moederschap’, aldus BFF’s Lore en Liesbeth.

De collectie van L’or de Lise is zeer uiteenlopend: van oorhangers en armbandjes tot colliers en ringetjes. Voor zowel jong als oud, en in verschillende stijlen: van romantisch en stoer tot minimalistisch en geometrisch.

Op de Facebookpagina van L’or de Lise vind je al dat moois langs komen, wens je iets te bestellen, dan stuur je hen best een mailtje via lordelise@hotmail.com.

Tof! Wij mochten onderstaand setje oorhangers en collier weggeven in een giveway op onze Facebookpagina. And the winner is.... Ine Schoolmeesters, proficiat, jij wint het setje voor je zus Hanne! Stuur je je adresgegevens even door naar hello@toldyouso.be? Dank iedereen voor zijn/haar deelname!

DEEL DIT BERICHT

MEER FASHION & BEAUTY + SHOPPING