Let's talk lips!

Met deze tips krijg je lippen om te zoenen!


 

Zonnebrandcrème, haarmasker, bodylotion... zomaar een paar producten die onmisbaar zijn voor de zomer, maar vergeet je lippen niet! Niets zo vervelend om in de zomer met droge lippen rond te lopen door de zon - of erger nog: dat de velletjes eraan hangen! Verzorg je lippen dus goed en bescherm ze zeker ook tegen UV-straling, zeker als je een echte zonaanbidster bent. Hieronder enkele tips voor een goede lipverzorging tijdens de zomer.

Scrubben
Door je lippen regelmatig te scrubben krijg je superzachte lippen. Heb je de lippenscrubjes van Lush Cosmetics wel eens geprobeerd? Echt een aanrader! Ook kun je je lippen scrubben met een ongebruikte, zachte tandenborstel en wat lauw water. Of maak zelf thuis een lippenscrub: 

1 theelepel olijfolie
1 theelepel honing
2 theelepels suiker
klein beetje citroensap

Meng dit door elkaar en dep het met je vingers in ronddraaiende bewegingen op je lippen. Of masseer het in met een zachte tandenborstel. Afspoelen met lauw water en voilà: superzachte lippen zijn het resultaat!  

UV-bescherming
Gebruik je gezicht zonnecrème ook voor het insmeren van je lippen, of koop er eentje speciaal voor de lippen.

Verzorging
Gebruik daarnaast een goede lippenbalsem ter verzorging. En die zijn er tegenwoordig maar zat! Zoals de lippenbalsems van het eco-friendly en veganistische merk Crazy Rumors, de W7 Lip Bomb verpakt in een eitje, de gekleurde Boho Balm van Me Me Me of ga voor de zelfkleurende (!) Dior Addict Lip Glow.

 

DEEL DIT BERICHT