LECHAPERONunlimited

Storytelling meets (slow) shopping.


 

LECHAPERONunlimited is het ‘slow shopping’ concept van Vicky die vanuit haar passie voor design en esthetiek dit online platform en bijhorende webshop is gestart. Je vindt er zowel kunst, mode, design als interieurproducten die allen exclusief verkrijgbaar zijn via de bijhorende webshop.

Maar het leukst van al is dat je de verhalen achter de ontwerpen en hun makers meekrijgt. De ontwerpers worden d.m.v portretten in de kijker gezet met tekst en beeld: waarom en hoe komen ze op hun ontwerpen? Hoe ziet het productieproces er eigenlijk uit? Ook krijg je een kijkje in het persoonlijke leven van de verschillende ontwerpers.

Eenmaal fan van het verhaal achter de makers en/of het ontwerp zelf? Dan kun je het product direct in de webshop van LECHAPERONunlimited aanschaffen. Van prints van illustrator Carll Cneut tot een lederen clutch van Deruwe en een razor blade stand van Midukas tot de prachtige shelf mirror van Ontwerpduo… alle producten zijn tot stand gekomen door een bijzonder idee en op een bewuste manier gecreëerd en geproduceerd. Storytelling meets (slow) shopping!

Unieke producten met een verhaal en exclusief beschikbaar op LECHAPERONunlimited, het heeft een hoog #wesupportthemakers gehalte waar wij bij Told You So ook fan van zijn. Daarom een shout out namens ons: neem snel een kijkje op LECHAPERONunlimited!

DEEL DIT BERICHT

MEER FASHION & BEAUTY + LIFESTYLE + INTERIOR + SHOPPING + SHOPPING