Labo Sabo

In het Gentse laboratorium van Maïté Sabo ontstaan prachtige handtascreaties.


 

De Gentse Maïté Sabo startte na haar studie kunstwetenschappen een opleiding in lederbewerking. Met veel inspiratie en enthousiasme ging ze vervolgens aan de slag met het ontwerpen van handtassen die ze zelf miste in haar garderobekast. Haar eerste creaties werden overladen met positieve reacties en hierdoor besloot ze de sprong te wagen, ze richtte haar eigen merk op: Labo Sabo.

Het Belgisch handtassenmerk Labo Sabo combineert kwaliteit en speelsheid met functionaliteit. Maïté maakt vaak gebruik van materialen als rundsleder en geprint suède, en dit in tal van kleurtjes. De huidige collectie bestaat uit een collectie van kleurrijke handtassen, crossbody bags, clutches, een elegante rugzak en handig telefoonhoesje voor de phone addicts onder ons.

Zoals het er nu naar uitziet lijkt de bestaande collectie nog uitgebreider te worden, met nieuwe stukken, kleurcombinaties en materialen. Maar eventueel ook met andere accessoires en juwelen, want Maïté barst van de creativiteit en inspiratie. Wij zijn alvast nieuwsgierig naar meer!

Tof! Wij mochten een Hervé Phone Pouch weggeven namens Labo Sabo, via een actie op onze Facebookpagina. En de winnaar is...... Joelle Boers! Proficiat! Stuur je even een mailtje naar merel@toldyouso.be met je gegevens?

Iedereen dank voor deelname en uiteraard ook dank aan Labo Sabo voor deze toffe give-away!
 

DEEL DIT BERICHT

MEER FASHION & BEAUTY + SHOPPING