La Blush

Lovely in lace...


 

"Lingerie doet iets magisch met een vrouw," aldus Linda van lingerielabel La Blush, "het geeft je zelfvertrouwen en een uniek gevoel wat alleen vrouwen kunnen voelen, dat vind ik bijzonder."

En wij vinden de collectie van La Blush heel bijzonder! Deze bestaat uit kanten beha’s in tal van kleurtjes: van diep wijnrood tot fris appeltjesgroen en uiteraard in zwart, wit en nude. Bekijk de lace bra collectie maar eens in Linda's webshop.

Sinds kort is er ook een eigen Lyn Label collectie die Linda zelf met de hand (en haar naaimachine!) in haar atelier in Den Bosch (NL) maakt. Lois, Luna, Liv en Lily: de namen van de verschillende items uit deze collectie zijn net zo mooi als de beha’s en slipjes zelf.

Bij La Blush kun je terecht tot en met cupmaat C75, mocht je een uniek item op maat willen laten maken, contacteer Linda gerust, ze zal je met alle plezier helpen! De verzendkosten zijn €4,95 (NL) en €6,95 (BE). Vanaf een besteding van €100 is de verzending gratis.

Kortom, wanneer je op zoek bent naar unieke, exclusieve en handgemaakte lingerie(setjes) voor jezelf of je lief, dan is La Blush heaven on earth!

DEEL DIT BERICHT

MEER FASHION & BEAUTY + SHOPPING