Kim’s Little Monsters

Kleine kijkdoosjes met een lieve boodschap.


 

In de Etsy shop van Kim vind je handgemaakte luciferdoosjes die een glimlach op je gezicht zullen gaan toveren! De zogenaamde Instant Comfort Pocket Boxes zijn kleine kijkdoosjes in een nieuw jasje gestoken. Comfort, happiness, joy, strength… de doosjes brengen een positieve boodschap, leuk voor jezelf of om cadeau te geven.

Een unicorn die met de woorden ‘Everything is possible’ aangeeft dat de wereld aan je voeten ligt, een kat met een ster en de tekst ‘You light up my sky!’ of een beer vermomd als superheld die uitspreekt ‘You are my hero’, het zijn niet enkel de lieve, opbeurende en troostende woordjes maar ook de schattige illustraties zelf die de boodschap zullen overbrengen.

Ook tof, er zijn personaliseerbare doosjes verkrijgbaar waarbij je je vriendin of zus kunt vragen als bruidsmeisje. En wil je zelf een doosje creëren, dat kan. Er zijn verschillende DIY kits verkrijgbaar met hierin 2 Instant Comfort Pocket Boxes. Een origineel idee om de peter of meter te gaan vragen!   

De doosjes zijn handgemaakt door de Nederlandse illustratrice en kunstenares Kim Welling. In haar Etsy shop Kim’s Little Monsters vind je naast de Instant Comfort Pocket Boxes ook de DIY-kits en diverse kaartjes. De doosjes shop je hier, prijzen vanaf €4,50.

DEEL DIT BERICHT

MEER LIFESTYLE + A DAY OFF? + TO DO + DIY