Jo Malone

Vier kerst met Jo Malone!


 

Het is bijna weer zover: kerstmis! Tijd om gezellig samen te zijn met familie en vrienden, het huis lekker knus en gezellig te gaan maken en op zoek te gaan naar de perfecte kerstcadeautjes!

Dit jaar komt het luxueuze Britse beauty merk Jo Malone met een kerstcollectie op de proppen om U tegen te zeggen. Het thema van dit jaar is een glamoureus kerstfeest in 50’s stijl waar de mistletoe en een tikje ondeugendheid centraal staan. We kregen zelf de kans om de collectie al eens te gaan bewonderen en we kunnen jullie verzekeren: het assortiment ademt kerstmis!

De geuren die centraal staan in deze collectie zijn pine & eucalyptus en roasted chestnut, de eerste geur doet denken aan een ochtendwandeling in een naaldbomenbos en de tweede geur is werkelijk kerstmis omgezet in een geur! De collectie bestaat uit parfums, verzorgingsproducten en niet te vergeten geurkaarsen om je hele huis naar kerstmis te laten ruiken.

Zoals altijd bij Jo Malone zijn niet enkel de producten pareltjes, ook de verpakkingen zijn echt juweeltjes. De inspiratie hiervoor komt van hun flagship store in Londen, de grotere cadeaus lijken op kleine huisjes! De kleinere ornamenten zijn dan weer zo gemaakt dat je ze in de kerstboom omhoog kan hangen/verstoppen en bevatten een schattig mini product.

Het pronkstuk van de collectie is de adventskalender, waarmee je 24 dagen lang elke dag een mini Jo Malone product ontdekken! Deze laatste is echter wel wat pittig van prijs, maar niet getreurd voor ieders budget hebben ze een cadeautje. Dus als je gaat kerstshoppen spring dan zeker eens binnen bij een Jo Malone counter en ze helpen je met plezier zoeken naar het perfecte cadeau!

Prijzen variëren van €25 euro tot €325. Je vindt de volledige kerstcollectie van Jo Malone bij:

Senteurs d’Ailleurs (ook in hun webshop!)
Place Stephanie 1A
1050 Brussel

DEEL DIT BERICHT

MEER LIFESTYLE + INTERIOR + SHOPPING