Instadog

Because the best therapist has fur and four legs.


 

Instagram accounts met de leukste, mooiste en grappigste honden van het wereld wijde web...voor die momenten waarop je even instant happiness kunt gebruiken.

@_donald

Oliver is een super vrolijke hond die samen met zijn baasje allerlei avonturen beleeft. Hij is verzot op water én meerijden in de sidecar!

@humative

Dit account is een perfecte mix tussen natuur, prachtige fotografie én een zotte hond. Ricky is een echte waterrat en dit zorgt voor oneindig veel hilarische foto’s. Ze zijn stuk voor stuk onweerstaanbaar en zelfs na twintig foto’s blijf je scrollen.

@ichiaty

Voor wie houdt van mooie minimalistische fotografie en twee zeer schattige hondjes. De kleinste van het duo heeft maar 1 oogje, maar ze is een echte beauty. Verwacht veel ‘ooh’ en ‘awww’ momentjes!

@andrewknapp

Deze knapperd is ontzettend populair en je zal snel ontdekken waarom! Hij is namelijk een pro in het poseren én in zichzelf verstoppen. Zijn baasje maakte honderden foto’s met de titel ‘where is momo?’, zo veel zelfs dat hij reeds een boek uitbracht! Kan jij Momo vinden?

@sunofwolves

Dit is echt een aanrader voor alle fans van honden én surfen. Dit koppel maakt regelmatig uitstapjes naar de zee met hun trouwe viervoeter Wolf. Naast het maken van mooie foto’s hebben ze ook een kleine webshop met super mooie zelf ontwerpen goodies voor mens en dier!

@meet_roxy

Last but not least, de zotte viervoeter van onze eigen Told You So creator Noémie. Samen met haar man beleeft ze talloze hilarische momenten met deze grappige meid. Kan jij raden van welke twee rassen deze cutie een mix is? 

DEEL DIT BERICHT

MEER LIFESTYLE + A DAY OFF? + FUNNY FACTS + TO DO