Het Poster Project V

Gratis posters van opkomend talent.


 

Het Poster Project hebben we bedacht naar aanleiding van de succesvolle artikelen met freebies die op Told You So gepubliceerd zijn, zoals de gratis te downloaden kinderposters en Valentijnskaartjes. ‘Waarom zelf niet eens zoiets creëren?’ Maar dan met de gedachte om enkele jonge ontwerpers zelf in de spotlight zetten en een platform te geven met hun creatie: #supportthemakers en een win-win voor alle partijen! Dit keer is het de beurt aan aan Silke Daneels van Dasi.

 

Het Poster Project V : ‘Lorsqu’il pleut, cherche les arcs-en-ciel. Lorsqu’il fait noir, cherche les étoiles - Silke Daneels

 

Onder de naam Dasi ontwerpt en creëert grafisch vormgeefster Silke Daneels geboortekaartjes, brochures, business cards en nog veel meer. Ook richtte ze Papette op en ontwierp hiervoor jarenlang alle kaartjes en paper goodies. Voor Het Poster Project wilde Silke graag een opbeurende quote uitwerken. Iedereen heeft immers wel eens een moeilijk moment, het is de kunst om dan toch altijd positief te blijven. Mooi!

Meer van Silke’s werk zien? Neem een kijkje op haar website: www.dasi.be

 

DOWNLOAD 'LORSQU'IL PLEUT..'

 

Let’s get social! Steun de ontwerpers en plaats een foto op Instagram met #HetPosterProject

Be aware! De posters kun je gratis downloaden, maar mogen niet gereproduceerd worden en zijn enkel bedoeld voor persoonlijk gebruik. Door de poster te downloaden, ga je ermee akkoord dat je je aanmeldt voor de Told You So nieuwsbrief.

Thank you! Speciale dank gaat uit naar Silke voor het creëren van deze poster. Daarnaast ook een dikke merci aan Katrien Vernaillen (Interiorblonde) en Dorothee Dubois (The Fresh Light) voor de styling en de shoot.

DEEL DIT BERICHT

MEER LIFESTYLE + INTERIOR + A DAY OFF? + INSPIRATION, PLEASE! + FREEBIES + DIY