Hello Little One

Een maandelijkse verrassing voor aanstaande mama's en hun baby.


 

In 2013 zijn Bianca en Joyce begonnen aan hun Goodie Goodness avontuur: een maandelijkse verrassingsbox met items van opkomende ontwerpers en creatievelingen waarop mensen zich kunnen abonneren. Inmiddels is Goodie Goodness uitgegroeid tot een groot succes met maandelijks 400 (!) abonnees en introduceren ze nu met Hello Little One een box speciaal voor aanstaande mama’s en hun baby!

De verrassingsboxen van Hello Little One bestaan uit een vijftal bijzondere producten voor aanstaande mama’s en hun baby. De boxen volgen de verschillende fases op in de zwangerschap, van een zwangerschapsbox, Kraambox en 3-maandenbox tot de box voor een baby van 1 jaar.

Via Hello Little One kunnen – net als bij Goodie Goodness – abonnees toffe, nieuwe merken ontdekken en krijgen startende merken een kans bij het grote publiek. We like!

Komend jaar zullen er 13 verschillende boxen worden aangeboden via de website waar je jezelf, je vriendin of vrouw kunt aanmelden. Je kunt ook kiezen voor een losse box, kosten zijn €29,95 per stuk (excl. verzending). De totale waarde van de producten ligt overigens veel hoger dan de originele verkoopprijs in de winkels, hiermee is Hello Little One ook nog eens een goede deal!

Hello Little One heeft elke maand een verzend moment. Om de eerstvolgende box in de 1e week van maart te ontvangen, bestel je de box uiterlijk 29 februari via deze link. Gun jezelf een maandelijkse verrassing en ontdek de nieuwste, mooiste producten voor jou en je baby!

Volg Hello Little One ook op Instagram en Facebook!

 

Namens Hello Little One mochten wij een verrassingsbox weggeven* via onze social media kanalen. Proficiat Sofie Reyskens, jij wint een box voor je vriendin! Stuur je ons even een mailtje? (hello@toldyouso.be) Dank iedereen voor deelname en een speciale dank aan Hello Little One voor het mede mogelijk maken van deze giveaway!

* Deelnemers konden meedoen aan de giveaway via Instagram en Facebook, door een reactie achter te laten op het bericht. Via Woobox werd vervolgens aselect een winnaar geselecteerd. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk.

 

DEEL DIT BERICHT

MEER LIFESTYLE