GOBI Amsterdam

Duurzame zonnebrillen van gerecycleerd acetaat.


 

GOBI Amsterdam blinkt uit door een perfecte mix van design, kwaliteit en duurzaamheid in hun zonnebrilcollecties aan te bieden. Alle GOBI monturen zijn immers gemaakt van gerecycleerd bio-acetaat (katoen en houtpulp) en handgemaakt in 25 stappen, een proces dat meer dan 2,5 maand in beslag neemt. Geen vluchtige productie en massaconsumptie bij GOBI, maar duurzaam en met respect voor mens en milieu gemaakt. Just the way it should be.

GOBI Amsterdam biedt zowel een dames- als herencollectie zonnebrillen aan. Alle monturen zijn gemaakt van gerecycleerd acetaat dat biologisch afbreekbaar is, de brillendoosjes zijn van gerecycleerd papier. En de monturen? Bij GOBI hebben ze het acetaat weten om te vormen tot hippe, stijlvolle monturen die je outfit compleet zullen maken. Daarnaast hebben de glazen van de GOBI zonnebrillen 100% UV-bescherming en een anti-reflecterende coating.

GOBI Amsterdam heeft zich laten inspireren op de contrasten van de Gobiwoestijn, de grootste woestijn van Azië. En die contrasten vinden wij vooral terug in het eerlijke en tegelijkertijd hippe karakter van dit Amsterdamse label. Neem snel een kijkje in de GOBI webshop, prijzen van deze duurzame zonnebrillen variëren van €99 tot €119.

 

DEEL DIT BERICHT

MEER FASHION & BEAUTY + SHOPPING