DV Jewellery

Ontdek de geometrische juwelen van Danielle Vroemen.


 

Geometrische figuren en futuristische vormen zijn kenmerkend voor DV Jewellery, het juwelenlabel van Danielle Vroemen. Van colliers tot armbandjes en oorbellen tot broches, alle sieraden kennen een tijdloos karakter en een minimalistische stijl.

Na haar afstuderen aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Maastricht startte Danielle in 2010 haar label DV Jewellery met haar eerste collectie Geom, geïnspireerd op de kubische vormen die Plato heeft ontdekt. Inmiddels is de Geom collectie ook verkrijgbaar in gold-plated steel en kennen ook de andere collecties Metriq en Siks prachtige sieraden.

Danielle ontwerpt en maakt alles zelf vanuit haar studio in Maastricht. Ze gebruikt hiervoor verschillende technieken, maar ook de 3D printer wordt regelmatig ingezet. Naast haar vaste collecties biedt Danielle ook custom made jewellery aan.

Told You So mocht namens DV Jewellery een collier en armband weggeven. Via Woobox hebben we 2 winnaressen uit deze give-away op Facebook 'gepikt', en dat zijn......

Ruth Pollet: winnares collier
Suzan van Dijken: winnares armband

Zouden jullie allebei een mailtje willen sturen naar merel@toldyouso.be voor jullie adresgegevens? Merci!

Dank aan alle deelnemers en special dank aan Danielle Vroemen voor het mogelijk maken van deze toffe give-away!

DEEL DIT BERICHT

MEER FASHION & BEAUTY + SHOPPING