To Dry For

Van de vaat naar de muur…


 

Theedoeken saai? Niet bij To Dry For, want dit Britse merk heeft de coolste, tofste en grappigste theedoeken die je ooit hebt gezien! Theedoeken die stuk voor stuk ontworpen zijn door verschillende designers, en dat levert heel wat moois op. Kies uit vrolijke illustraties, kleurrijke tekeningen of funny quotes.

Het Britse koppel Dave en Sally startte met To Dry For in 2008 en maakte furore met hun collectie theedoeken. Inmiddels zijn ze uitgeroepen tot een van UK’s Coolest Brands en daar kunnen we ons helemaal in vinden, van een “doodgewoon” huishoudelijk artikel zoiets tofs te maken, het is hen gelukt. Of zoals ze zelf zeggen: ‘Tea towels are officially cool now!’

De tijd dat theedoeken enkel voor het afdrogen van de vaat was, is verleden tijd. Met To Dry For lijkt er ook een artistiek kantje te zijn ontstaan aan de simpele theedoek, want lijst er eentje in en voilà: er hangt een stukje (theedoeken)kunst aan de muur.  

Alle theedoeken zijn gemaakt van 100% katoen. Prijzen liggen rond de €12, en verzending naar België en Nederland is ongeveer 2,13 per theedoek.

DEEL DIT BERICHT

MEER LIFESTYLE + INTERIOR + SHOPPING + FUNNY FACTS