Smaak Amsterdam

Dat smaak(t) naar meer!

Van klassiek tot hip en van groot tot klein: dit label heeft een handtas voor elke smaak.


 

Ben je nog op zoek naar een nieuwe handtas voor het komende seizoen, maar ben je er nog niet uit welk model of welke kleur je verkiest? Neem dan zeker eens een kijkje tussen de talrijke modellen die SMAAK aanbiedt, elk model is beschikbaar in verschillende kleuren.

Sinds 2010 besloot eigenaar André Grundmann na het runnen van een succesvolle kledingzaak in Amsterdam dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging. Samen met een klein en hecht team vol gepassioneerde mensen startte hij zijn eigen, echt Amsterdamse label SMAAK.

Elk seizoen weer brengen ze een frisse en nieuwe collectie uit die telkens beschikbaar is in verschillende kleuren. Wat vooral leuk is aan het merk is dat ze voor elk type vrouw een handtas hebben, of je nu houdt van een klassiek, hip, groot of klein model ze hebben het allemaal. Bovenal zijn de tassen van uitstekende kwaliteit en dit aan een betaalbare prijs!

Naast handtassen bestaat hun aanbod nog uit schoenen, zonnebrillen, portemonnees en enkele accessoires.Veel shopplezier!

DEEL DIT BERICHT

MEER FASHION & BEAUTY + SHOPPING