Curvy Ladies

Curvy ladies!

3x inspirerende bloggers met een maatje meer


 

Stijl heeft niets te maken met je maat. Iedereen is toch mooi? Absoluut. Maar waarom dan toch altijd de nadruk op slank, slanker, slankst? In de mode- (en marketing)wereld zal hier immers niet snel verandering in komen. Slank verkoopt. En dik blijkbaar minder...Onze hoop is dat het niet enkel bij de campagnes van Dove zal blijven waarin alle soorten en maten aan bod komen, maar dat er ook (nog) meer aandacht komt voor plus size. In de Lage Landen is maat 36 immers niet gemiddeld, sterker nog, zeg maar gerust maatje 42...

Daarom ook hier op Told You So aandacht voor inspirerende websites en bloggers die met hun maatje meer toch een fantastisch stijltje hebben weten te creëren. Zij kunnen als inspiratiebron dienen voor als je echt niet meer weet wat je met je figuur aan moet en geven de beste tips en tricks. Curvy rocks en dat weten Tanesha, Edith en Sakina maar al te goed!

Girl with Curves

De uit San Francisco afkomstige Tanesha Awasthi won met haar blog Girl With Curves al verscheidene keren de Curvy Blog Awards in Amerika. En niet voor niets, voor veel (curvy) vrouwen is zij een onuitputtelijke inspiratiebron. Ze draagt veel vrouwelijke kleedjes, rokjes en high heels, maar ook strakke jeans, lederen leggings en sneakers. Op haar blog vind je naast outfits ook veel kledingtips, beautystuff en neemt ze je elke dag weer mee in haar curvy life!

Style Has No Size

De Nederlandse Edith Domen werkt al jaren als fashion stylist en wil met haar Engelstalige blog Style Has No Size laten zien dat vrouwen met een maatje meer zich absoluut stylish en vrouwelijk kunnen kleden. Zelf draagt ze maat 44-46 en weet ze bij elke inspiratie-outfit weer zeer stijlvol voor de dag te komen.

Saks in the City

Sakina is Parisienne, heeft een maatje meer en is modeverslaafd. Ze is een vaste columnist voor de Vogue Curvy (ja, die bestaat echt), maar houdt daarnaast met veel plezier haar tweetalige (FR/EN) blog Saks in the City bij. Met haar prachtige, donkere krullen en voluptueuze vormen rockt ze elke outfit.

DEEL DIT BERICHT

MEER FASHION & BEAUTY + TRENDS