Coisa

Tijdloze, pure en (h)eerlijke breisels.


 

Coisa is het label van Kim van der Wel die sinds haar eerste collectie in 2012 een tegendraads antwoord geeft op massaproductie en ‘wegwerpfashion’. Door te kiezen voor breisels met stevige, luxe Italiaanse garen blijft de kwaliteit onveranderd mooi en heb je er jarenlang plezier van. Door de samenwerking met lokale ateliers in zowel Portugal, België als Nederland krijgen kleine ondernemers een kans. Het geeft je de garantie van een kwaliteitsvolle afwerking, een gelimiteerde opgave en een eerlijk product. We like!

Coisa’ is het Portugese woord voor: ‘hetgeen wat niet te omschrijven valt’. Noem het een sjaal, omslagdoek, wrap, slip-over of gilet: alle Coisa items zullen je omhelzen, zijn lekker warm en maken je outfit af.

Coisa is voorstander van nuchter kleurgebruik, trendgevoeligheid is dan ook geen onderdeel van hun concept. De all season knits van Coisa zijn enkel gebreid, deze open structuur geeft je in de zomer een luchtige omslag en in de winter is het een compacte, warme beschermer.

Ga je voor de multifunctionele Coisa Original, een basic knit die je kunt dragen als gilet, cape of sjaal? Of is de stijlvolle Coisa cardigan, de stoere XXL col of verfijnde sjaal iets voor jou? Alle items bekijk en shop je hier, prijzen vanaf €49,95, verzending naar België en Nederland is gratis.


 

DEEL DIT BERICHT

MEER FASHION & BEAUTY + TRENDS + SHOPPING