Cîme

Een luxueuze lijn van biologische huidverzorgingsproducten.


 

Tijdens een trekking door Ladakh in India werd Anke geïnspireerd door de unieke bergplanten die in deze regio groeiden en kwam ze - samen met haar vader - op het idee om een eigen lijn van skincare producten te ontwikkelen. Eenmaal thuisgekomen vertelde ze dit idee aan goede vriendin Isabel en ook zij was meteen enthousiast. Isabel heeft namelijk zelf een gevoelige huid en is daardoor een expert op vlak van natuurlijke en biologische verzorgingsproducten. De twee dames zegden hun job als advocate vaarwel om samen Cîme op te starten. 

Aan de basis van de producten van Cîme liggen actieve bestanddelen die afkomstig zijn van planten die hoog in de zuivere lucht van de Himalaya groeien. Deze planten groeien op 3000 meter hoogte en zijn perfect aangepast om te overleven in extreme weersomstandigheden, hierdoor hebben ze een bijzondere kracht. En het is net die kracht die onze huid ook nodig heeft!

Welke producten kan je nu allemaal terug vinden in hun gamma? Wel, alles wat je nodig hebt voor een dagelijks verzorgingsritueel! Van reinigingsoliën tot dag- & nachtcrèmes. Wil je weten welk product bij jou huidtype past? Geen probleem, op hun webshop staat alles duidelijk vermeld bij de producten. Een van de populairste producten van Cîme is de Himalaya 29°N-81°E balsem, dit is een universele herstellende balsem die 7 essentiële oliën bevat uit de Himalaya. Je kan deze o.a. gebruiken voor insectenbeten, een geïrriteerde huid, vermoeide spieren, etc.

Naast het Ecocert label dat de producten van Cîme kregen, zet dit eco beautymerk zich ook in voor een eerlijke handel en schenken ze bij elk verkocht product een donatie aan een schoolproject in Nepal.

Wij zijn alvast fan! Jij ook? Ontdek het hele gamma in de webshop van Cîme! Wil je meer te weten komen over Cîme, houd dan zeker hun social media kanalen in het oog want ze organiseren regelmatig interactieve workshops waarbij je de zalige productjes van Cîme kunt ontdekken.

DEEL DIT BERICHT