Brides & Blogs

5x inspirerende trouwblogs


 

Told You So selecteerde 5 inspirerende trouwblogs voor brides-to-be, of zij die graag willen wegdromen over hun future dream wedding.

La Mariée aux Pieds Nus
Op deze Franse trouwblog vind je naast prachtige inspiratiefoto’s, DIY’s en de laatste trouwtrends ook praktische informatie rond bloemen: welke bloem groeit in welk seizoen? En in welke kleur? Le calendrier des fleurs biedt antwoord op al jouw bloemige vragen.

Grey Likes Weddings
Summer Watkins is het alter ego van Lady Grey die als jong meisje al de kleerkast van haar mama opentrok om voor bruid te spelen. Jaren later startte ze haar eigen trouwblog: Grey likes Weddings waar je prachtige fotoshoots, DIY’s, tips en trends voor de klassieke, stijlvolle bruid vindt. Ook haar Pinterest borden staan boordevol inspiratie. Lady Grey Likes Weddings… en dat is te zien!

Wedding Sparrow
Deze trouwblog won al meerdere awards in de States, en dat is niet voor niets. Op Wedding Sparrow vind je alles rond verloving en trouwfeesten: van een intiem strandhuwelijk tot een over the top themafeest, moeilijk te kiezen nietwaar?

100 Layer Cake
Op zowel de website als de Pinterest borden van 100 Layer Cake geraak je niet uitgekeken! En uiteraard vind je de meest prachtige taarten voorbijkomen op de website!

Un Beau Jour
Alles om van jouw dag een mooie dag te maken, je vindt het op Un Beau Jour. Onlangs verscheen er nog een inspiratie artikel over welke outfit te kiezen voor de bruidskindjes, zo schattig!

 

DEEL DIT BERICHT

MEER LIFESTYLE + YES, I DO!