Boho Tiffin

Boho Tiffin

Fashion for food.


 

Chantal gooide haar voedingspatroon een aantal jaar geleden drastisch om en ging biologisch, bewuster en minder suikers eten. Ze voelde zich energieker en ontdekte een wereld waarin gezond en lekker hand in hand gaan. Haar (h)eerlijk bereide lunch meenemen naar het werk in saaie bakjes vond ze echter maar niks en richtte het merk Boho Tiffin op met vrolijkgekleurde en bohemian inspired lunchbakjes. 

Tiffin betekent letterlijk tweede ontbijt of lunch en is ontstaan in Brits India waar ze al eeuwenlang onderdeel zijn van de eetcultuur, ze worden ook wel Dabba of Rantang genoemd. De stapelbakjes worden traditioneel gebruikt voor het vers houden en transporteren van huisgemaakte Indiase gerechten. Alleen al in Mumbai worden er dagelijks 75.000 tiffins rondgebracht door zo’n 4.000 Dabbawalla’s, tiffin koeriers.

De tijd van plastieken broodtrommeltjes en bakjes laten we voor wat het is. Vanaf nu kun je je gezonde lunch meenemen in deze schattige Boho Tiffin stapelbakjes. Ze zijn exclusief te koop via de webshop en kosten €39,95 per stuk inclusief hanger en netbag.

DEEL DIT BERICHT

MEER LIFESTYLE