Bad Marlon

Design voor je trouwe viervoeter.


 

Ben je verzot op design en op je lieve viervoeter? Dan is dit merk uit Korea echt iets voor jou!

Het Koreaanse designlabel Bad Marlon heeft zich toegelegd op de productie van minimalistisch ontworpen hondenhuisjes en accessoires. Iedereen die een huisdier heeft én interieurliefhebber is zal zich al meermaals geërgerd hebben aan de eindeloze - niet zo mooie - hondenmanden, Bad Marlon brengt daar gelukkig verandering in…

De collectie hondenhuisjes van Bad Marlon zijn stuk voor stuk fijne design items, gemaakt van staal en/of hout. Daarnaast kun je kiezen voor stijlvol vormgegeven zitzakken of bench. Kortom, vanaf nu kan het zitgedeelte voor je lieve viervoeter dus een echte eyecatcher worden in je interieur!

Naast de hondenhuisjes heeft Bad Marlon ook een prachtige collectie halsbandjes. Ze zijn vervaardigd uit mooi koord en hebben een leuk bedeltje waarin een telefoonnummer gegraveerd kan worden - voor als die kleine deugniet gaat lopen! Er is keuze uit een reeks verschillende kleurtjes die je op verschillende manieren kunt vastmaken. Draag de halsband zelf schuin over het lichaam tijdens het wandelen en je hebt je handen vrij om bijvoorbeeld met je hond te spelen.

Ben je op zoek naar wat moois voor je hond zonder afbreuk te doen aan een mooi (design)interieur, neem dan zeker eens een kijkje in de webshop van Bad Marlon.

DEEL DIT BERICHT

MEER LIFESTYLE