6x inspiratie voor een boho fashion style

Bohemian lovers, opgelet! Ken jij deze toffe modemerken al?


 

Hieronder 6 merken waar elke boho girl wild van wordt!

For Love & Lemons

For Love & Lemons is opgericht door 2 Amerikaanse hartsvriendinnen, Gillian Rose Kern en Laura Hall. Met veel passie ontwerpen zij de collecties voor hun label waarbij kanten details en doorschijnende stoffen vaak aanwezig zijn. Sexy, stijlvol en bohemian, dat is For Love & Lemons. Er zijn enkele verkoopadressen in België en Nederland (kijk voor meer informatie op www.branditfashionagency.com), maar gelukkig is er ook een webshop.

www.forloveandlemons.com

Chilimint

Tuniekjes, vestjes en shirts, alle items van Chilimint zijn vintagestukken die gepimpt worden met Aziatische handwerkdetails, alsof ze een eigen leven hebben geleid voordat jij ze aanhebt. Geen item is hetzelfde en daarom ben en blijf je uniek.

www.chillimintcraft.com

Nizhoni

Juweelontwerpster Kitty verruilde een aantal jaren geleden het koude Nederland voor het zonnige Spanje. Onder de naam Nizhoni maakt ze prachtige, handgemaakte sieraden en wordt daar deze zomer ook een interieur en beachwear collectie aan toegevoegd.

www.nizhoni.es

World Family Ibiza

Wanneer je op vakantie gaat naar Ibiza, moet je absoluut eens langs gaan bij een van de shops van World Family Ibiza op het gelijknamige eiland. Dit familiebedrijf verkoopt de mooiste en vrolijkste modeaccessoires die jouw bohemian wardrobe compleet zullen maken. Naast enkele shops in Spanje is er ook een webshop – gelukkig maar…

www.worldfamilyibiza.com

Free People

Wanneer deze merknaam je niks zegt, zou je maar beter direct moeten doorklikken (klik!). Dit merk staat immers bekend om haar 100% boho uitstraling. Free People is opgericht door de oprichters van Urban Outfitters, en heeft als motto: for the free and adventurous. En dat zie je in al hun collecties, het ademt vrijheid en avontuur uit.

www.freepeople.com

P’ienca

Instant happiness, dat is wat je ervaart wanneer je de collectie van P’ienca ziet. Alle tassen, clutches, kussens en andere accessoires zijn gemaakt van Peruviaanse levensdoeken, door vrouwen uit het Andesgebergte in Peru. Om nog meer vrolijkheid te creëren in jouw boho look, ben je hier aan het juiste webadres!

www.pienca.com

 

DEEL DIT BERICHT

MEER FASHION & BEAUTY + TRENDS + SHOPPING